Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Collectie Stichting Behoud van ´t Oud

Sinds de oprichting van Stichting Behoud van ´t Oud in 2009 is de collectie gegroeid tot ongeveer 100.000 objecten, waarvan veel te bekijken is in onze +/- 150 vitrinekasten verspreid over zo´n 35 expositielocaties.

Op dit deel van onze nieuwe website gaan we proberen u een representatief deel van deze collectie te laten zien in fotoseries.
U kunt waarschijnlijk begrijpen dat dit niet zo direct zal gaan, daarom houden wij u ook op de hoogte welke fotoseries op deze pagina daadwerkelijk fotovoorstellingen hebben welke u kunt zien.

Toegevoegde fotoseries:

10 april: Artefacten (15e - 16e - 17e - 18e eeuw)
13 april: Beeldmateriaal (Affiches - Ansichtkaarten)
15 april: Beeldmateriaal (Affiches - Ansichtkaarten)
19 april: Artefacten (15e - 17e eeuw - Romeins)

Aardewerk en Glas

Artefacten

Beeldmateriaal

Boeken

Elektriciteit

Fotografie

Gereedschappen

Huisraad

Hulpmiddelen

Machines

Numismatiek

Religie

Sier & Kunst

Speelgoed

Techniek

Textiel

Uurwerken

Verpakkingen

Wapens

Overig

Alle objecten uit onze collectie kunnen geleend worden.

Stichting Behoud van 't Oud krijgt regelmatig verzoeken objecten uit te lenen uit haar collectie aan andere musea, plaatselijke historische verenigingen en anderszins in binnen- en buitenland.

Daaraan willen wij altijd gaarne aan meewerken. Wij blijven bij een bruikleen als bruikleengever eigenaar van het object. De bruikleennemer moet natuurlijk wel "als een goede huisvader" voor ons object zorgen. De bruikleennemer kan gebonden worden aan bepaalde voorwaarden aangaande verzekering, vervoer, tentoonstellingsomstandigheden, copyright en vergoedingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Contact

Copyright © 2020 Stichting Behoud van 't Oud
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren